meseca, dana, sati, minuta, i sekundi ostalo je do nove godine!!!

Претражи овај блог

петак, 19. август 2011.


Nije ništa novo da zločeste đavolice kod jačeg pola bolje prolaze od dobrih anđelčića. Znamo zašto žene biraju loše momke, ali zašto muškarci više vole opasnice?
Zasto-muskarci-vole-opasnice


Postoji šest razloga zbog kojih muškarci radije biraju opasnice nego dobrice, piše 
Intimate medicine

NE ŽELE OZBILJNU VEZU 
Opasnice su slobodne i nezavisne, pa im ni na kraj pameti ne pada da se upuste u dugogodišnju vezu. Zato ne zamaraju muškarce, a oni se ne boje nedeljnih ručkova sa njenim roditeljima, crkvenih zvona i venčanja. 

IZAZOVNIJE SE OBLAČE 
One vole da uzbuđuju i izazivati momke provokativnim i seksi oblačenjem, što muškarce veoma uzbuđuje. Oblačenjem ističu svoju ženstvenost i izluđuju muškarce. Za muškarca nema boljeg afrodizijaka od cipela sa visokom potpeticom, kratke suknje i dubokog dekoltea. 

IMAJU BOLJI SMISAO ZA HUMOR 
Muškarci u njihovoj blizini ne moraju da paze što govore. Zločeste cure se ne zgražavaju na proste viceve i psovke. Smeju se na glas i same dodaju koju. Muškarci se u njihovom društvu lakše opuste i pokažu svoje pravo lice. 

NE GLUMATAJU 
Opasnice se nikada ne žale, da je muzika glasna, da su umorne ili gladne. Ne glumataju da bi dobile nešto. Jednostavno stišaju muziku, odu na spavanje i spreme nešto za jelo. 

SLIČNIJE SU MUŠKARCIMA 
One imaju više zajedničkih osobina sa muškim polom nego njihove dobre koleginice. To muškarcima odgovara, jer im nije problem da se poistovete sa njima. Muškarci u njima vide pravu prijateljicu a ne samo partnerku ili ljubavnicu. 

DOBRE SU U KREVETU 
Možda to i nije uvek istina ali muškarci su sigurni da jeste. Seks sa nevaljalom devojkom koja pristaje na vragolaste igrice u krevetu i osim njegovih fantazija koje želi da ispuni ima i sopstvene želje koje želi da podeli sa njim.
 

Нема коментара:

Постави коментар

DOBRO DOSLI NA MOJ BLOG STVOREN ZA ZABAVU :) NADAM SE DA CETE UZIVATI U SADRZAJU!